θυροτηλεοράσεις


orion vision 4,3"

Ο έλεγχος εισόδου είναι πλέον η πιο απλή και βασική λειτουργία προστασίας που πρέπει να έχει κάθε κτίριο και κατοικία. Με δυναμικό σχεδιασμό, λεπτές γραμμές και ποιότητα η έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης Orion 4,3” είναι ότι πιο αξιόπιστο για την ασφάλεια και την επικοινωνία σας. Εργονομικά διαμορφωμένη, λεπτό προφίλ, επίτοιχη, με μπουτόν αφής φωτιζόμενα, είναι άνετη και εύκολη στην χρήση της.


orion vision 7"

Υψηλής αισθητικής σχεδιασμός με λιτές, καθαρές γραμμές που εντυπωσιάζουν και προσδίδουν κομψότητα και αισθητική στο χώρο. Κορυφαία ποιότητα υλικών κατασκευής, συνδυασμένη με πολλαπλές λειτουργίες και πλεονεκτήματα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της οθόνης Orion Vision 7’’ έτσι ώστε να δημιουργούν αίσθηση άνεσης και ασφάλειας.


orion vision 7" wi-fi

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στη διάθεσή σας. Το νέο μόνιτορ Orion 7’’ WiFi συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά του Orion 7’’ και παρέχει επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω εφαρμογής. Είναι ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της εισόδου στο χώρου τους, από όπου βρίσκονται.


venus vision 4,3"

Πρωτοποριακό σύστημα 2 καλωδίων για εγκαταστάσεις μονοκατοικιών ή πολυώροφων κτιρίων, γραφείων κ.α. δίνοντας έμφαση σε ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης , ασφάλειας και ποιότητας ζωής, σχεδιάζει και προωθεί στην Ελληνική και ξένη αγορά νέα προϊόντα αξιόπιστα και ποιοτικά.


zeus vision 7"

Η ψηφιακή τεχνολογία μείωσε τον όγκο καλωδίωσης, καθώς απαιτεί μόνο 2 καλώδια από την είσοδο στα εσωτερικά στοιχεία. Το γεγονός αυτό μόνο του απλοποιεί πολύ την εγκατάσταση, τοποθέτηση και την λειτουργία του συστήματος. Υψηλή τεχνολογία και αισθητική, ρυθμίσεις με ένα απαλό άγγιγμα της οθόνης με απλή χρήση λόγω Μενού, χαρακτηρίζουν την νέα έγχρωμη γυάλινη οθόνη με πλήκτρα αφής Zeus 7”.