μπουτονιέρες


prestige venus audio

Για όσους προτιμούν τον κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και για όλα τα συστήματα καλωδίωσης θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.
Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι ορειχάλκινες μπουτονιέρες Prestige, προσθέτουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις εισόδους των κτιρίων.


prestige venus video

Για όσους προτιμούν τον κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και για όλα τα συστήματα καλωδίωσης θυροτηλεοράσεων. Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι ορειχάλκινες μπουτονιέρες Prestige, προσθέτουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις εισόδους των κτιρίων.


prestige venus dome

Για όσους προτιμούν τον κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία 2K. Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι ορειχάλκινες μπουτονιέρες Prestige Venus Dome, προσθέτουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις εισόδους των κτιρίων.


kit audio

Με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και για  συστήματα δυο καλωδίων  θυροτηλεφώνων. Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι μπουτονιέρες Kit Audio, προσθέτουν μια ιδιέταιρη λιτή γραμμή στις εισόδους των κτιρίων.


kit video

Με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και για συστήματα δυο καλωδίων θυροτηλεοράσεων. Τα πολυτελή και ανθεκτικά υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι μπουτονιέρες Video Kit, προσθέτουν μια ιδιέταιρη λιτή γραμμή στις εισόδους των κτιρίων.