θυροτηλέφωνα


venus audio

Εναλλακτική λύση στο μέχρι τώρα αναλογικό σύστημα με πολλά πλεονεκτήματα και ευκολία εγκατάστασης με πολύ λίγα καλώδια (2 καλωδίων). Μοντέλα θυροτηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας τα οποία διακρίνονται για την κομψότητά τους, την ευκολία στην επικοινωνία, στην εφαρμογή και στην χρήση τους. Θυροτηλέφωνο Venus Audio ανοιχτής ακρόασης, σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε ανάγκη με εύκολη, καθαρή και γρήγορη εξωτερική τοποθέτηση.


armonia

Σχεδιασμένο να προάγει την απλότητα και την αρμονία των γραμμών του, το θυροτηλέφωνο armonia εξασφαλίζει μία όψη πολυτέλειας που ταιριάζει απόλυτα στον ξεχωριστό εσωτερικό σας χώρο. Θυροτηλέφωνο κομψό, επίτοιχο, ανοιχτής ακρόασης με δυναμικό μεγάφωνο και ηλεκτρονικό μικρόφωνο για τέλεια ηχητική και ακουστική πιστότητα.


iris

Η σειρά θυροτηλεφώνων iris της CTC, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων. Η τεχνολογική υπεροχή της CTC, βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές, καθιστά τα προϊόντα της την πιο αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή. Θυροτηλέφωνο χειρολαβής με πλήκτρο ανοίγματος πόρτας και εφεδρικό πλήκτρο για επιπρόσθετη λειτουργία.


orion

Η σειρά θυροτηλεφώνων Orion της CTC, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων. Η τεχνολογική υπεροχή της CTC, βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές, καθιστά τα προϊόντα της την πιο αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή. Θυροτηλέφωνο χειρολαβής  με πλήκτρο ανοίγματος πόρτας και εφεδρικό πλήκτρο για επιπρόσθετη λειτουργία.