Δημιουργούμε προϊόντα
υψηλής αισθητικής
και πρωτοποριακής τεχνολογίας

Με μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο της, με την πολυετή εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία η ΣΙΜΑΚΟΜ αναπτύσσεται και προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες συνθήκες και ανάγκες της αγοράς.

Στο ιδιόκτητο κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος η εταιρεία φιλοξενεί γραφεία, αποθήκες και έκθεση δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να ενημερωθεί για τα προϊόντα της.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά αξιόπιστων προϊόντων και με κύρια δραστηριότητα  την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα ελέγχου και ασφάλειας κτιρίων και κατοικιών, η εταιρεία μας κατασκευάζει υψηλού ποιοτικού επιπέδου θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις , συστήματα ενδοεπικοινωνίας, ειδικές κατασκευές εισόδων, συστήματα ασφαλείας και σημάνσεις κτιρίων.

Κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και της έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό και ανταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική και διεθνή αγορά είναι η εμπειρία και η διαρκής εξέλιξη σε συνδυασμό με την άρτια  τεχνογνωσία του προσωπικού της,  όπως επίσης  και η ποιότητα και ανθεκτικότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Η εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με ISO 9001.

Τα προϊόντα μας τηρούν τις διεθνείς πιστοποιήσεις λειτουργίας, ποιότητας και οργάνωσης ISO CE - TUV AUSTRIA

Τα προϊόντα της εταιρείας προωθούνται στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με την Επωνυμία CTC electrοnic. Οι ανάγκες της εποχής  μας οδηγούν στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη σ’ όλα τα επίπεδα. Η πολιτική συνεργασίας της εταιρείας με τους πελάτες της, την καθιστά αξιόπιστη στο χώρο της. Η διάθεση, οργάνωση και διανομή των προϊόντων είναι άμεση, εξυπηρετώντας κάθε σημείο πώλησης.

Οι υπηρεσίες δεν σταματούν στην πώληση αλλά επεκτείνονται στην άμεση υποστήριξη των προϊόντων μας,  από διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού των εταιρειών σας και των εγκαταστατών. Οι συνεχείς προσπάθειες για επέκταση και βελτίωση των εμπορικών δραστηριοτήτων έκαναν την ΣΙΜΑΚΟΜ μία πρωτοπόρα και αξιόπιστη εταιρεία και τα προϊόντα της μία ασφαλή επιλογή με εγγυημένη διάρκεια ζωής.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν

Σίμος Γεωργιάδης

Υπεύθυνος ηλεκτρονικής ανάπτυξης και παραγωγής


Πτυχιούχος ηλεκτρολογίας της Φρανκφούρτης (Meisterbrief). Ιδρυτής και διαχειριστής της ΣΙΜΑΚΟΜ με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων.

Δημήτρης Γεωργιάδης

Υπεύθυνος προσωπικού και οικονομικών


Τελειόφοιτος του πολυτεχνείου του Darmstadt. Εκ των ιδρυτών της ΣΙΜΑΚΟΜ. Διαχειριστής της εταιρίας από το 1994.

Αλεξάνδρα Κουλούρη

Yπεύθυνη τμήματος προσφορών


Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας του πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης. Εκ των ιδρυτών της ΣΙΜΑΚΟΜ.

Κώστας Γεωργιάδης

Yπεύθυνος του εργοστασίου επεξεργασίας μετάλλου


Σπούδασε στο πολυτεχνείο Χίου μηχανικός οικονομίας και διοίκησης . Υπεύθυνος του εργοστασίου επεξεργασίας μετάλλου της ΣΙΜΑΚΟΜ στο Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας.
Φροντίζουμε για την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων με τεχνογνωσία, όραμα και χαρακτήρα.